Хіти тижня. Американський рибалка не захотів ділити свій улов з трьома небезпечними акулами (відео)

Рифові акули становлять певну небезпеку для людини. Зареєстровані випадки нападів, в основному спровокованих людьми.

Рибалка зловив величезну одноколірну гімносарду і зумів відбити її у трьох рифових акул, які намагалися вкрасти великий улов. На відео події звернуло увагу видання The Mirror, передають Патріоти України.

29-річний американець Коул Харрісон відправився на підводну рибалку біля островів Кука. Він загарпунив велику рибу, однак, коли підтягував волосінь, побачив, що навколо неї крутиться кілька акул. Підводні хижаки відривали шматки від гімносарди і намагалися з'їсти її. Рибак вирішив поборотися з ними за улов.

Харрісон не злякався небезпечних акул і продовжував тягнути волосінь на себе, час від часу з'являючись на поверхню, щоб подихати і покликати друга. В результаті його приятель зумів затягти і рибалку, і його неабияк покусаний улов в човен, залишивши акул ні з чим.
"Я зумів зберегти спокій, але це все досвід. Я все життя занурювався з акулами і рибалив з 10 років. Акули врізалися в мене, деяких моїх друзів вони кусали. Мені пощастило, що все вийшло", - прокоментував те, що трапилося Харрісон. Він зізнався, що, якби човен не підплив вчасно, акули могли б вкусити його.

Одноколірна гімносарда - вид великих швидко плаваючих риб сімейства скумбрієвих. Максимальна довжина тіла - 248 сантиметрів, а маса - 131 кілограм.

Рифові акули становлять певну небезпеку для людини. Зареєстровані випадки нападів, в основному спровокованих людьми.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...