Хіти тижня. "Ану покажи!": Стало відомо, як Катя Осадча відреагувала на пристрасні поцілунки свого чоловіка з відомою співачкою (фото, відео)

Горбунов і Мейхер були помічені в пікантній сцені.

Юрій Горбунов і Надія Мейхер пристрасно цілувалися. І дружина актора й шоумена Катя Осадча про все це знала. Але жодного скандалу не буде. Адже це відбулося під час зйомок серіалу "Великі Вуйки. Вдома краще" і все було по сценарію, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Моя героїня Галина, працівниця Укрзалізниці та мешканка столиці, переїжджає до свого коханого Івана у Великі Вуйки, де їй дуже подобається. Мені, до речі, теж сподобалось на знімальному майданчику Великих Вуйок, який розмістився у Пирогові - свіже повітря, сонце, простір. Це дуже надихнуло всю команду, тому у новому сезоні навіть будуть пікантні сцени з поцілунками Галини та Івана", - розповіла Надія Мейхер у студії "Сніданку з 1+1".

А Юрій Горбунов розкрив секрет, як на такі сценарні ідеї відреагувала його дружина Катерина Осадча.

"Було дуже смішно, коли один з авторів серіалу Микола Куцик озвучив при Катерині ідею поцілунку із Надією. Катя одразу запитала: "А ну покажи, де це в сценарії, я перевірю", - сказав актор.

Одна з фавориток "Танців з зірками" зазначила, що глядачі вже бачили поцілунки Івана та Галини у першому сезоні "Великих Вуйок", але як запевнили актори, у нових серіях буде все набагато гарячіше.

"Всі звикли бачити пікантні сцени на сіновалі, а у майстерні Івана є гора стружки. У стружці ще такого не було!" - додав шоумен.

Нагадаємо, що прем'єра другого сезону комедійного серіалу "Великі Вуйки" відбудеться 30 листопада на "1+1". Ролі у нових серіях про пригоди гуцулів отримали Тіна Кароль, Лідія Таран, Влад Яма, Євген Кошовий, Юрій Ткач, Катерина Осадча та інші відомі українці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...