Хіти тижня. Астролог назвав невдах року Білого Пацюка

Для кого із знаків Зодіаку новий рік Білого Пацюка стане складним життєвим випробуванням - в гороскопі від Павла Глоби на 2020 рік.

Гороскоп на 2020 рік підкаже, для кого із знаків Зодіаку цей період буде наповнений труднощами і випробуваннями. Відомий астролог Павло Глоба назвав двох представників зодіакальних сузір'їв, для яких настануть важкі часи, передають Патріоти України.

Овен

Представників цього знака Зодіаку зодіаку очікує стабільний, і в той же час небезпечний рік. Астролог радить Овнам бути вкрай уважними, оскільки вони можуть зіткнутися з несподіваними і досить неприємними наслідками.

Глоба вважає, що Овнам не варто гарячкувати і вплутуватися в авантюри, а обрати тактику спокійного вичікування. Швидкі і спонтанні рішення можуть призвести до фінансових втрат.

Раки

Майбутній рік буде непростим і напруженим і для представників цього знака. Раки зіткнуться з низкою нелегких ситуацій, для вирішення яких доведеться докласти чималих зусиль. Тим не менш Павло Глоба впевнений, що Раки зможуть з гідністю подолати всі складнощі, які їм уготовали зірки.

Особливо нелегко Ракам буде в професійній сфері, але подолання труднощів у 2020-му році допоможе представникам знака досягти висот і зробити щось важливе і дуже корисне.

До речі, на думку астролога, майбутній рік Білого Пацюка буде прихильний до енергійних і незалежних людей, які не бояться труднощів. Глоба радить у 2020 не лінуватися і проявляти наполегливість. Тільки цілеспрямовані люди зможуть подолати всі труднощі й досягти успіху.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....