Хіти тижня. Астрологи назвали знаки Зодіаку, які в жовтні позбудуться від всіх проблем

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які в жовтні позбудуться всіх проблем, передають Патріоти України.

Тілець

У Тельця в жовтні з'явиться маса ентузіазму. Ви почнете викладатися максимально на роботі, що дозволить розібратися з усіма накопиченими протягом вересня проблемами. Оточуйте себе перевіреними людьми і не ризикуйте марно.

Діва

Останнім часом Діви балансували на межі відчаю, оскільки кількість обов'язків і завдань вже давно перевершили ваші можливості. По суті, Ви просто довго працювали на знос, що пошкодило, як фізичному стану, так і емоційному. У жовтні Діва більш осмислено і економно стане розпоряджатися енергетичними запасами. Це розумний хід, що дозволяє впоратися з великим обсягом роботи, але при цьому не доводити себе до знемоги.

Стрілець

Стрільцям в жовтні доля дозволить досить швидко розправитися з усіма накопиченими проблемами, що заважають рухатися далі. Дякувати варто нового знайомого. Так, Стрільцеві пощастить завести знайомство з впливовою особою, яка з почуття симпатії протягне руку допомоги і буквально за вас розв'язже всі питання. Але намагайтеся більше не допускати в житті подібного бардаку, адже наступного разу удача може відвернутися.

Козеріг

Козеріг останнім часом занурився в безодню Хаосу, проте в другій половині жовтня він збереться з думками, стисне волю в кулак і розбереться з усіма труднощами. Ви мудрі і досвідчені, що грає вам на руку. Але надалі намагайтеся розраховувати сили і не брати на себе занадто багато обов'язків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...