Хіти тижня. Астронавти з МКС зняли на відео величезний НЛО

На відео відображено щось вельми дивне - великий трикутний об'єкт білого кольору.

Астронавти Міжнародної космічної станції зняли на відео загадковий об'єкт в формі трикутника. Уфологи не сумніваються, що це НЛО, передають Патріоти України.

Відео було оприлюднено на відеохостингу YouTube близько місяця тому користувачем під ніком ET Data Base. Він розглядав відеозапис космічного простору, зроблений з борту МКС, коли виявив неймовірне. "Побачив цей трикутник НЛО, що ховається на орбіті Землі і збільшив його, щоб краще розгледіти. Камера раптово перестала працювати, коли NASA теж його побачило", - повідомив ET Data Base.

На відео відображено щось вельми дивне - великий трикутний об'єкт білого кольору. Автор не має сумнівів, що це корабель прибульців.

Однак скептики підозрюють, що все набагато прозаїчніше. На їхню думку, це звичайні хмари, які випадково придбали форму трикутника. Доводить це і то факт, що колір об'єкта абсолютно збігається з кольором хмар, що знаходяться поруч.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...