Хіти тижня. Атака російської авіації проти турецьких сил у Сирії: Ердоган просить США про допомогу

Туреччина просить у США дозволу на поставку сучасних зенітно-ракетних комплексів "Patriot", щоб відбивати повітряні нальоти росіян і сирійських військ.

Сьогодні Військово-повітряні сили Сирії за підтримки Повітряно-космічних військ РФ завдали чергового ракетно-бомбового удару по провінції Ідліб (міста Камінас і Сармін). Про це повідомляє телеграм-канал "Вісник Дамаска", передають Патріоти України.

За останніми даними, російські та сирійські пілоти знищили в вищевказаних провінціях кілька сотень членів опозиційних сил, однак під обстріл потрапили і турецькі війська, розташовані неподалік. У Міністерстві оборони Туреччини відзначають: двоє військовослужбовців загинуло, ще п'ятеро отримали поранення в результаті спільної атаки російсько-сирійської повітряної групи.

У свою чергу, Туреччина просить у США дозволу на поставку сучасних зенітно-ракетних комплексів "Patriot", щоб відбивати повітряні нальоти росіян і сирійських військ. Про це повідомляє Bloomberg. На думку офіційної Анкари, наявність цієї зброї допоможе стабілізувати ситуацію в регіоні і змусити Москву і Дамаск виконувати взяті раніше на себе зобов'язання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...