Хіти тижня. "*бать, ви аплікатори!": Журналістка рознесла Росію за брехню про катастрофу MH17 (відео)

Українська журналістка Яніна Соколова прокоментувала реакцію Росії на результати розслідування Bellingcat щодо збитого Boeing 777 на Донбасі.

Яніна Соколова

В ефірі програми "Вечір з Яніною Соколовою" вона звернула увагу, що, незважаючи на докази, в Кремлі продовжили наполягати, що їхньої провини немає і навіть обурилися, чому ніхто не слухає російських експертів, передають Патріоти України.

"Міжнародна слідча група офіційно заявила, що літак збили російські офіцери з російської зброї. Москва, як завжди, у відповідь, показала світу д*пу", – відреагувала Соколова.

Так, її обурив той факт, що російські експерти намагалися переконати слідство в тому, що літак насправді збив не "Бук", а винищувач.

"Слідчий комітет Росії надав фото з супутника, яке виявилося галімим фотошопом, де на скрін Google-карти наліпили літак. Міжнародні експерти відповіли: "*бать, ви аплікатори" і росіяни одразу сказали: "А, так це ж не ті фото", – потролила їх Соколова.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сі Цзіньпін формує "китайську Європу", - Портников

вівторок, 30 квітень 2024, 12:41

"Під час свого перебування у Пекіні державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен попереджав своїх китайських співрозмовників — насамперед голову КНР Сі Цзіньпіна та міністра закордонних справ Ван Ї про наслідки військово-технічного співробітницт...

"Бей своих, чтоб чужие боялись": Міноборони РФ штрафує своїх військових за "мангали" для захисту від дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 12:27

Військова автоінспекція міноборони РФ почала штрафувати своє «гарматне м’ясо» за встановлення на техніку спеціальних екранів, для захисту від українських FPV-дронів. Про це повідомляє The Insider з посиланням на відповідні скарги у Telegram-каналах про...