Хіти тижня. "Беня, ты ли это?": Українці в люті - державний "ПриватБанк" самовільно списує гроші з рахунків

ПриватБанк активно бореться з шахрайством, заохочуючи своїх співробітників повідомляти про махінації. Однак клієнти банку скаржаться, що зіткнулися з обманом самої фінустанови.

ПриватБанк приховує інформацію про відсотки, які знімаються при конвертації валюти. Про це розповіла клієнтка на порталі Мінфін, вона назвала свій відгук "Обман або недомовки?", передають Патріоти України.

За словами жінки, коли вони відкривали картку Юніор, щоб нею користуватися в Польщі, то співробітник Приватбанку стверджував, що при знятті готівкових коштів в банкоматі з рахунку буде зніматися лише 2 відсотки.

Клієнтка обурена, що вона давно є клієнтом Приват банка, але з такою ситуацією зіткнулася вперше. "Про конвертації гривні в долар, а потім в злоті, мова не йшла. Перед зніманням готівки, я особисто ознайомилася з умовами на сайті ПриватБанку, там дійсно вказано 2 відсотки від суми у валюті країни, причому в будь-якому банкоматі, і все, більше ніяких вказівок, ні дрібними буквами, ні під зірочками. Яке ж було здивування, коли знімаючи в банкоматі 900 злотих, в гривнях з картки знялося аж на 1053 злотих. Звернувшись на гарячу лінію Приватбанку, я від співробітниці банку дізналася про конвертацію гривні в долар, а потім з долара в злоті", - ділиться своею історією жінка.

У банку зізнаються, що інформація про конвертацію ніде не повідомляється, але у клієнтів немає іншого вибору, так як це є "умовою банку".

"Так поясніть мені, будь ласка, чому я повинна платити замість заявлених 2 відсотків аж 12, якщо про це ніде не вказано, і до кого я можу звернутися, для вирішення цього питання?", - обурюється клієнтка ПриватБанку.

ПриватБанк не погодився із звинуваченнями і порекомендував громадянці ще раз вивчити умови операцій з валютними картками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...