Хіти тижня. Бережіться! Названо п'ять гірших знаків Зодіаку для шлюбу - легко підуть на зраду і перетворять життя на "пекло"

Астрологи назвали найгірших дружин і чоловіків за знаком Зодіаку. Про це повідомляє ресурс dailyhoro.ru, передають Патріоти України.

Найгірші дружини

Овен

Такі жінки люблять свободу. Вони не будуть сидіти вдома і слухатися чоловіка, не готові йти на компроміси. Вони можуть стати хорошими мамами, але не дружинами. Складний характер часто не дає ужитися з партнером.

Телець

Такі представниці зодіакального кола дуже люблять себе. Собі вони приділяють настільки багато уваги, що не звертають її на чоловіка. Не люблять й обмежень, з ними складно налагодити контакт.

Діва

Це егоїстичні особистості, які можуть поводити себе, як тирани. Вони проявляють самодостатність, рідко йдуть на поступки і дуже вперті. Діви часто відлякують протилежну стать ще до весілля.

Терези

Вони вимагають великої уваги від партнера. Також змушують чоловіків ревнувати. Багатьом таке не подобається, тому вони йдуть.

Стрілець

На початку відносин такі жінки проявляють себе дуже добре. Однак через деякий час знімають маску і стають впертими і егоїстичними. Їх бажання на першому місці, не враховуючи думки чоловіка.

Найгірші чоловіки

Близнюки

Такі люди вітряні, тому знаходитися з ними в шлюбі дуже складно. Вони часто вибирають щось інше замість другої половинки: роботу, хобі, друзів.

Лев

Вони легко приваблюють протилежну стать. Але також їх можна описати, як тиранів і маніпуляторів. Часто їм довіряють, але марно.

Козеріг

Вони не можуть стати ідеальними чоловіками. Козероги не показують свій характер навіть другій половинці. Однак є і плюси - ніколи не видадуть ваш секрет.

Водолій

Представники даного знака часто ревниві, люблять маніпулювати. Також вони власники, що часто приводить відносини в глухий кут. З них виходять хороші друзі, але не чоловіки.

Риби

Самозакохані і егоїстичні чоловіки не можуть бути найкращим супутником життя. Вони завжди просять доказів любові, багато підтримки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...