Хіти тижня. Бережіться! Названо п'ять найбільш підлих знаків Зодіаку - маніпулюють людьми і можуть "зламати" будь-кого

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які не зупиняться ні перед чим, щоб досягти своєї мети. Для цього вони готові йти напролом будь-якими шляхами і застосовувати будь-які засоби. Про це пише Rsute, передають Патріоти України.

Діва

Люди цього знака досить холодні, розважливі і підступні. Коли вони в поганому настрої, то до них краще не підходити. Переходити дорогу Діві не варто, тому як розплата за це буде воістину жорстокою.

При цьому заради сім'ї Діви готові зробити що завгодно, лише б її рідні відчували себе комфортно.

Козеріг

Цей знак має багато недоліків, але найнебезпечніші з них - прихована агресія, запальність і безпричинна злість. У цих людей часто змінюється настрій, причину цього не знають навіть вони самі.

Астрологи попереджають, що розмовляти зі злим і розлюченим Козерогом може навіть бути небезпечно для життя.

Близнюки

Ці люди підступні і потайливі і навколишні навіть не помітять, як потраплять в їх пастку. Близнюки лукаві і досить добре вміють приховувати свої справжні наміри.

Леви

Люди цього знаку величні і представницькі. Їм подобається, коли їм у всьому потурають, ними захоплюються і поважають їх.

Але от якщо ж хтось наважується піти проти Льва, то він зіткнеться з усією жорстокістю і нещадністю представників цього знака.

Скорпіон

Астрологи попередили про особливу жорстокість цих людей. При цьому Скорпіони вчиняють настільки низько і мерзенно, що навіть їм самим стає від цього гидко.

Мораль і моральність їм чужі, а якщо на горизонті маячить щось важливе або представляє для них інтерес, то вони підуть по головах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Агресору урізали наступальний потенціал: На Росії знищено склад з модулями для КАБів - війскор (відео)

субота, 27 квітень 2024, 17:16

Під час атаки на військовий аеродром Кущевська у Краснодарському краї РФ було знищено склад обладнання для переобладнання бомб. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram в суботу, 27 квітня. . "На аеродромі в станиці Кущевська сьогодні (в...

Продюсер Горова оцінила нашумілий трек Насті Каменських Moloko

субота, 27 квітень 2024, 17:02

Бізнесвумен, генеральна директорка лейблу Pomitni і колишня дружина Потапа Ірина Горова під час лекції в Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка розповіла, яке враження на неї справив новий трек Насті Каменських Moloko. Відео з лекції Горової з’...