Хіти тижня. Без ретуші: Українська співачка-зрадниця розповіла про пластичну операцію на карантині

Світлана Лобода показала фото без ретушування та відреагувала на чутки про зміни в зовнішності.

Світлана Лобода вже не вперше коментує чутки про свої пластичні операції. Співачка вже доводила, що вона ніколи не збільшувала губи і не робила жодних підтяжок обличчя. Цього разу зірка, що живе в Росії, вирішила ще раз розповісти шанувальникам, що її краса абсолютно природна і вона не вдається до допомоги пластичних хірургів. Так, виконавиця на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото і показала, як вона виглядає зараз, передають Патріоти України.

"Кажуть, на карантині встигла зробити пластику обличчя і зменшити ніс. Вирішила показати фото без ретуші. Посвіжішало, помолодшала, завдяки здоровому режиму та повноцінному сну, ніби ніяких змін не виявлено", - написала Лобода.

Також Світлана згадала, що своїй зовнішності зобов'язана генетиці. "Спасибі батькам за гени і ретушерам за особливе старання, що призводить до невгасаючих чуток про слабкість, яку я нібито маю до пластичних хірургів", - прокоментувала співачка фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...