Хіти тижня. "Безсовісна": Мокра українська співачка в крихітних трусиках розбурхала мережу

Настя поділилася пікантним фото з приводу кінця робочого тижня і п'ятниці.

Українська співачка Настя Каменських, у якої з Потапом нещодавно відбулося поповнення в родині, поділилася мокрим фото з пляжу в дуже крихітних трусиках. Каменських в крихітному бікіні змусила по-білому заздрити шанувальників в Instagram, передають Патріоти України.

"Heard the great news? I's FRIDAY!", - пише вона ("Чули прекрасну новину? Сьогодні п'ятниця!")

На фото Настя Каменських в чорному крихітному бікіні позує чи на пірсі, то чи на борту яхти - за спиною розстелено рушник і лежить подушечка. Дівчина щойно викупалася, і по всьому тілу ще не висохла вода.

Настя Каменських показала струнку фігуру і дуже спокусливі форми, які не здатні приховати крихітні трусики і ліфчик.

"Ікона", "ви чудові!", "Пішла я поприсідайте ........ Настя, ти Богиня мотивації! Спасибо !!!", "Зразок для всіх", "Прекрасна тигриця", "Браво", " Так, действительно хороша новина "," Безсовісна "," Фігурка топ ", - пишуть в комментріях.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...