Хіти тижня. Безсила лють команди Коломойського: Дубінський різко прокоментував підсумок наради президента з прем'єром

Скандал з "плівками Гончарука", очевидно, не призвів до бажаного його організаторами ефекту...

Олександр Дубінський

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський написав різкий пост за підсумками розмови президента Володимира Зеленського з прем'єром Олексієм Гончаруком про відставку останнього. Про це він написав у своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України.

"Короткий підсумок наради президента з прем'єром: тупого попросили звільнити ще тупіших. Але звільнити нікого не вийде, тому що звільняти повинен найтупіший. Тупик", - написав він.

Нагадаємо, вчора Зеленський в розмові з Гончаруком попросив прем'єра знайти в Кабміні "слабкі місця і замінити".15 січня з'явився аудіозапис, на якому нібито прем'єр-міністр Олексій Гончарук радиться на засіданні, як пояснити президенту Володимиру Зеленському економічну ситуацію в Україні. Той, хто говорить, зокрема, вказує на свою економічну неграмотність, а також "примітивне розуміння економічних процесів" Зеленським. У пресслужбі Кабміну заявили, що інформації про справжність запису у них немає, заяви про відставку прем'єр не писав. Пізніше з'явилися друга і третя частини запису.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...