Хіти тижня. "Боляче дивитися": Епатажний український співак змінив зовнішність кардинальним способом (фото, відео)

Деякі прихильники були відверто шоковані побаченим...

23-річний Костянтин Бочаров (справжнє ім'я артиста) опублікував свіже відео в своєму мікроблозі в Instagram, в якому показав процес позбавлення від обох брів, передають Патріоти України.

Так, MЕLOVIN любить експериментувати із зовнішністю - чого тільки варті його незвичайні лінзи. Але це, як висловилися в коментарях користувачі, вже занадто. Яскравий співак, озброївшись бритвою та відвагою, повністю "знищив" густі брови.

У підписі артист натякнув, навіщо це зробив, заінтригувавши публіку.

"Складно говорити про те, що всередині. Я мало що втратив, але багато придбав! Ментальне Здоров'я - тема про яку в моїй країні говорити чомусь соромно! Я розповім, але переведу це в мистецтво. Перебуваю в Карпатах з командою, втілюємо в реальність спецфотопроект

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...