Хіти тижня. Божевілля "зливного бачка", або Як Скабєєва знову накинулася на Березу (відео)

Одіозна російська пропагандистка Ольга Скабеєва 10 квітня знову зчепилася в кулуарах Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) з депутатом Верховної Ради України Бориславом Березою.

Кадри сутички українського нардепа з пропагандисткої РФ у Facebook оприлюднив український журналіст Андрій Лавренюк, передають Патріоти України.

Депутат на провокацію не піддався. Він змусив пропагандистку вибачитися за брехню про те, що під час минулої їх сутички він нібито її штовхнув. "Якщо ви зараз вибачитеся перед українцями, яким збрехали про те, що я вас штовхнув або застосував до вас якусь фізичну силу, ми можемо поспілкуватися. Чи готові вибачитися?" - поцікавився у неї депутат Ради.

Спочатку Сабеєва робила вигляд, що не розуміє його, і просила перейти на російську мову. Однак коли Береза намірився піти, все-таки зізналася. "Извините, пожалуйста. Вы меня не толкали", - процідила "зливний бачок" Скабеєва йому в спину і кинулася наздоганяти українського депутата.

Однак Береза вже не був налаштований на спілкування з пропагандисткою РФ. Він підійшов до охорони і поскаржився на переслідування з боку Скабеєвої. Він зайшов в зал засідань, залишивши російську "журналістку" в ступорі.

Береза вже прокоментував свою сутичку зі Скабеєвою в кулуарах ПАРЄ у Facebook. Він вважає це хорошим знаком. "Ни на что не хочу намекать, но после каждого приезда Скабеевой в Страсбург, все планы Кремля на возвращение РФ в ПАСЕ рушатся. Она вновь приехала. Думаете, совпадение? Сомневаюсь. Но рано или поздно это заметят и в России. Лучше, чтобы поздно", - постібався депутат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...