Хіти тижня. "Через нинішню кризу Росія розпадеться на 7 частин", - Ель-Мюрид

На думку експерта, епідемія коронавіруса, економічна криза і ситуація з відсутністю доходів у росіян призведуть до соціального вибуху.

Ель Мюрид

Відомий російський блогер і експерт Ель Мюрид повідомив, що Росія входить в серйозну кризу, яка закінчиться розпадом російської держави і утворенням 7-10 нових суб'єктів. Падіння цін на нафту, економічна криза і коронавірус стануть каталізаторами руйнування Росії в її нинішніх кордонах. Про це експерт написав на своїй сторінці в соціальній мережі і зробив аналітичний висновок про ситуацію і сценарії розвитку Росії, передають Патріоти України.

"Розпад Росії призведе до утворення 7-10 нових суб'єктів. Звичайно, відразу будуть викинуті за непотрібністю регіони, які будуть баластом - типу Туви, Нечорнозем'я, частини Північного Кавказу, зовсім Крайня Північ. Не до них", - зазначив він.

У цих умовах в Росії може спалахнути громадянська війна, яка може бути локалізована на території Чечні. У нинішніх умовах російське населення буде позбавлене заробітків і доходів у зв'язку з карантином і падінням економіки, що викличе вкрай гострий і сильний соціальний вибух.

"Абсолютно божевільна витівка з недокарантином, яка проектно знищує те, що можна назвати російською економікою, виглядає клінічним ідіотизмом. Країну підпалюють. І якби не було коронавіруса, то придумали б щось інше. Конституційну реформу, наприклад. Неважливо що, важливо остаточно розбалансувати систему і пустити її в рознос. І конституційна реформа Путіна, і карантин виконують одну і ту ж задачу. Країну зносять. В інтересах тих, хто буде рвати кігті", - пише російський експерт.

При цьому він також зазначає, що керівництво Росії не володіє необхідними технологічними рішеннями, що не дозволить Кремлю впоратися з важким кризою і призведе до розпаду російської держави.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...