Хіти тижня. Чотири роки стресу та депресії: Спливли подробиці ще однієї хвороби Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк активно лікується в престижній приватній клініці на Рубльовці в РФ від важкого онкологічного захворювання.

Проте це не перша хвороба, з якою зіткнулася зірка серіалу "Моя прекрасна няня" - раніше актриса серйозно страждала манією переслідування, яка мучила її протягом цілих чотирьох років, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Персекуторне марення згідно з медичним описами цього розладу може викликати у хворого недовірливість, замкнутість, самоізоляцію та напади агресії. У Міжнародній статистичній класифікації хвороб і проблем, пов'язаних зі здоров'ям (International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems) марення переслідування зазначено під кодом MB26.07.

Анастасія стала жертвою подібної манії саме через величезну популярність, що буквально звалилася їй на голову після виконання ролі Віки Прутковської в "Няні". Так, молода актриса виявилася психологічно не готовою до настирливих папараці, які переслідували її по п'ятах в надії роздобути чергову "сенсацію".

Додамо, що цей період часу співпав також із конфліктом між Заворотнюк і Олегом Табаковим, в результаті чого їй довелося покинути театр-студію, і процесом розлучення в 2006 році зі своїм другим чоловіком бізнесменом Дмитром Стрюковим.

До всього іншого "службовий" роман Анастасії з партнером по серіалу актором Сергієм Жигуновим також супроводжувався сварками і суперечками.

Як зізнавалася Заворотнюк раніше в інтерв'ю, їй доводилося сидіти вдома - майже як відлюдниця - через острах вийти на вулицю через нав'язливих працівників ЗМІ. Паралельно в пресі раз у раз з'являлися матеріали про нібито нескінчені зміни Анастасією коханців, в яких "записували" чи не кожного нового партнера.

Зірка "Няні" розповідала, що відчувала себе загнаною в кут і скаржилася на нестерпне відчуття страху. Довіряла актриса тоді тільки членам сім'ї та кільком подругам.

Також Заворотнюк вирішила не вдаватися до послуг психотерапевтів, бо раніше вже мала неприємний досвід такої "допомоги" - вона зверталася до одного фахівця після розлучення зі Стрюковим, але той просто тягнув з успішної актриси гроші, не надавши жодної допомоги.

4 роки стресу та депресії закінчилися після зустрічі з Петром Чернишовим, з яким Анастасія знову відчула себе щасливою і змогла позбутися хворобливої манії переслідування. 22 вересня 2008 року фігурист став новим чоловіком Заворотнюк і батьком її молодшої дочки Міли, яка народилася в жовтні 2018-го.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Уражено пункт управління окупантів: В Маріуполі пролунали вибухи над металургійним комбінатом ім. Ілліча

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:44

У п’ятницю, 19 квітня, в тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області прогриміли вибухи над металургійним комбінатом імені Ілліча. Про це заявив радник мера Петро Андрющенко, передають Патріоти України. Він зазначив, що загалом було чутно три вибу...