Хіти тижня. Чотири знаки Зодіаку не люблять віддавати борги - можете забути про свої гроші і дружбу

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які не люблять віддавати борги. Про це пише "Яндекс.Дзен", передають Патріоти України.

Які знаки не боятися зіпсувати відносини з близькими і друзями через борги.

Леви

Люди під цим знаком цілеспрямовані натури, вони знають собі ціну. Леви вміють заробляти і вміють витрачати. Особливо жінки-Леви, які можуть витратити на дрібниці всю зарплату. Леви не забувають виплачувати борги, але не поспішають це робити. Так що кращий друг, який попросив повернути гроші, може відразу стати ворогом.

Риби

Вони зовсім неощадливі і звикли керуватися інтуїцією. Через це вони помиляються і в'язнуть в боргах. Риби не соромляться позичати гроші, вони вважають, що цим роблять послугу. Риби прощають все, навіть свої борги.

Стрільці

Люди під цим знаком неймовірно чарівні, але їхнє прагнення ризикувати неприємно дивує. Їм постійно не вистачає коштів, навіть не дивлячись на хороші заробітки. Стрільці вмовлять будь-кого позичити їм трохи в борг, але ось віддають не завжди.

Овни

Овни можуть зробити дорогі покупки, не розраховуючи свої фінансові можливості. Схильність до невиправданого ризику також грає з Овнами поганий жарт. Овни часто інвестують гроші в авантюри, при цьому втрачають не тільки своє, а й чуже. Як результат - борги, що накопичилися, які вони не поспішають віддавати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни змінили тактику ударів по Харкову - The Times

середа, 8 травень 2024, 21:02

Росіяни продовжують атакувати безпілотниками Харків, який розташований всього в парі десятків кілометрів від російського кордону. До того ж ворог веде активну кампанію з дезінформації, щоб залякати українських саперів, які знешкоджують російські дрони-...

Буде повтор атаки такого ж рівня: Полковник ЗСУ попередив про масовані ракетні удари по Україні і назвав дати

середа, 8 травень 2024, 20:42

Протягом кількох діб на Україну чекають повторні атаки такого ж рівня, що і у ніч проти 8 травня, тому найближчими 3-4 днями потрібно бути дуже обережними, особливо у нічний час. Полковник запасу ЗСУ, льотчик-інструктор, військовий експерт Роман Світан...