Хіти тижня. "Чи відступить коронавірус влітку", - Комаровський (відео)

Висока температура дає шанс...

Відомий педіатр Євген Комаровський заявив, що COVID-19 менш активно поширювався в країнах з більш теплим і вологим кліматом, передають Патріоти України.
«Висока температура дає шанс - ультрафіолет, менше одягу, підвищення температури дверних ручок та інших повехонь, інтенсивніший повітрообмін - він теж знижує небезпеку захворювання, оскільки відкриті вікна ... В країнах з великою кількістю випадків - Італія, Іран, Південна Корея - на момент спалаху температура була від 3 до 10 градусів. А країни з більш теплим і вологим кліматом, наприклад, Сінгапур, Малайзія, Таїланд, продемонстрували набагато нижчі темпи зростання», - сказав доктор Комаровський.

На відео з 17:22:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Telegram поширюють фейк про евакуацію на Полтавщині, в ДСНС відреагували

неділя, 28 квітень 2024, 22:41

У мережі шириться фейкова інформація від ДСНС про нібито проведення евакуації з низки населених пунктів Полтавської області через ракетні обстріли РФ. Про це повідомляє ДСНС, передають Патріоти України. "Через месенджер Telegram розповсюджується інформ...

Мотиви вчинку невідомі: США задешево придбали 81 бойовий літак радянських часів у союзника РФ, - ЗМІ

неділя, 28 квітень 2024, 22:29

США придбали у Казахстану 81 бойовий літак радянських часів. Про це повідомляє Kyiv Post, передають Патріоти України. Зазначається, що Казахстан, який оновлює свій авіапарк, продав на аукціоні 117 винищувачів і бомбардувальників радянських часів, у том...