Хіти тижня. "Ді Капріо відпочиває": Дружина "заслуженого Потапа" спантеличила прихильників зухвалим вчинком (відео)

Популярна співачка звикла дивувати публіку відвертими образами та запальними танцями. Проте останнє відео Насті шокувало мережу.

У розпал літнього сезону Настя Каменських вже встигла показала фігуру в купальнику та насолодитися релаксом у басейні. Проте нове відео співачки кардинально відрізняється від звичних публікацій зірок. В інстаграм-профілі вона поділилася курйозним роликом, на якому занурилась у воду в стильному look, передають Патріоти України.

Відео Каменських зняла поблизу свого заміського будинку. Для зйомки вона обрала ніжну сукню персикового кольору вільного крою з пишною спідницею. Талію артистка підкреслила масивним чорним поясом, який гармонійно поєднувався зі стильними босоніжками на підборах. Волосся вона залишила розпущеним, а перед камерою постала без косметики.

Настя Каменських ефектно продефілювала до басейну з рушником у руках. Вона поклала його на воду й зухвало пірнула в басейн так, ніби імпровізований подіум мав продовження. Сама співачка не стала коментувати такий сміливий вчинок й запропонувала фоловерам вигадати підпис.

Реакція мережі

Схоже, прихильники в захваті від нового відео зірки, адже всього за кілька годин його переглянули понад 800 тисяч користувачів. Фани радо коментували допис й пропонували свої кумедні варіанти, як пояснити неочікуваний вчинок Насті Каменських:

  • "Коли входиш у доросле життя";
  • "Коли мама каже: "Давай купимо тобі окуляри", – а ти доводиш, що ти все добре бачиш";
  • "Пішла по-англійськи";
  • "Хода – кішки, грація – картоплі";
  • "Ді Капріо в "Титаніку" відпочиває. Як ти красиво під воду пішла".
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...