Хіти тижня. "Для тех, кто сейчас пишет "а вот если бы Порошенко сделал вот так вот, то он бы набрал больше Зеленского", я вам скажу, только не обижайтесь", - волонтер

Вибори президента України, перший тур яких пройшов у неділю, 31 березня, залишаються головною темою для обговорення в країні.

Serg Marco

Свою думку висловив і відомий волонтер і блогер Serg Marco, передають Патріоти України. На своїй сторінці у Facebook він написав:

"Для тех кто сейчас пишет "а вот если бы Порошенко сделал вот так вот, то он бы набрал больше Зеленского"...я вам скажу, только не обижайтесь.

Порошенко набирает меньше Зеленского не потому что мудрый нарид разделяет ваши претензии к Пороху, причем вполне обоснованые претензии. И более того, скорее всего объективные.

Мудрому нариду на ваши претензии посрать. Посрать на свинарчуков, на реформы (он даже в них не пытается вникать), на армию, на прочее.

У нас в народе есть прослойка которая выбирает себе царя, по тому принципу что тот должен нажать на кнопку "СДЕЛАЙ ВОТ ЭТОМУ ЧУВАКУ ЗАШИБИСЬ", а когда он понимает что президент за которого он голосовал не сделал этого, он его очень быстро срывает с пьедестала и отдает голос за следующего.
И так каждые пять лет.

И их много.

И послушав их доводы почему они сегодня не проголосовали за Пороха, даже вам, людям выкатывающим претензии к Пороху стало бы несколько противно.

Такие люди будут всегда. Ожидающие нового царя. Ожидающие что кто то решит их проблемы. И да, в прошлый раз часть их голосовало за Порошенко. А сегодня - нет.

Вот такая вот демократия, вот такой вот вечный Уроборос."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...