Хіти тижня. "Добро будет мученически убито": У мережі пригадали страшне послання Богородиці щодо Росії, котре може збутись до 2021 року

Мати Божа Фатімська і її пророцтва є однією з найбільших загадок 20 сторіччя, і мабуть крайнє широко визнане диво явлення Богородиці на Землі.

Фатіма, Португалія. 1917 рік

Мова йде про визнане Римо-Католицькою церквою диво, котре трапилось 1917 року з трьома дітьми-пастушками у португальському містечку Фатіма. Шість разів з'являлася Мати Божа пастушкам відкриваючи низку пророцтв, котрі тепер зберігаються у сховищах Ватикану. Частина з них вже збулася, що сподвигло Святий Престол ще 1930 року визнати їх достовірність.

Патріоти України пропонують ознайомитись з дописом відомого українського економіста Олексія Омеліна з приводу пророцтв з Фатіми, котрі стосуються темної сили Росії. Далі мовою оригіналу.

"Сбудутся ли предсказания о будущем России?

Продолжаю "португальские записки" историей про одно место где побывал)

В 1917 году в Португалии, в г. Фатима было многократное видение Девы Марии. Сначала детям пастухам, потом народу (десятки тысяч человек)
https://cutt.ly/Xwd8L65

Ситуация очень необычная и описанная многими очевидцами, в частности было предсказано завершение первой мировой войны, начало второй, согласно предсказанию был спасен Папа Иоанн Павел III
https://cutt.ly/6wd8Nvv

Но самое интересное откровение от 13 июля 1917 касалось России:

"Чтобы предотвратить это, я попрошу освящение Руси Моему Непорочному Сердцу и восстановительное причастие в первые субботы. Если вы ответите на Мои просьбы, Россия обратится и у вас будет мир; в противном случае он распространит свои ошибки по всему миру, способствуя войнам и преследованиям Церкви. Добро будет мученически убито, Святому Отцу придется много страдать, многие народы будут уничтожены. Наконец, мое Непорочное Сердце будет торжествовать "

Россия не обратилась, был захват власти, убийство помазанника Божьего, гонение церкви, войны... Пророчество сбылось.

Местные говорят, что это пророчество было дано на 100 лет, и что 100 лет в России будет твориться безбожие.

Если брать 100 лет с момента основания СССР, то данное пророчество касается периода до конца 2021 года...
Эта часть еще не сбылась и ближайшие 2 года покажут сбудется ли и каким образом;)"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...