Хіти тижня. Дочка зіркової української співачки опинилася в інвалідному візку: Що відомо

15-річна Маша Полякова отримала травму ноги, і тепер їй складно пересуватися.

Дочка співачки Олі Полякової налякала фанатів знімком в інвалідному візку. Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм, передають Патріоти України.

Маша показала серію знімків зі своїм хлопцем. На фото пара на вечірній прогулянці біля фонтану, в Києві тікають від дощу, а на останніх кадрах Маша Полякова вже з гіпсом на нозі і в кріслі для людей з інвалідністю.

"А все так добре починалося 31.07.2020 - 1.08.2020", - написала вона в мікроблозі.

Дочка артистки не стала уточнювати, що саме з нею сталося. І в результаті чого у неї зламаний палець. Найближчим часом Маша Полякова проведе з гіпсом на нозі.

"Все буде добре, ми за тебе тримаємо кулачки", - пише користувач мережі. "Кажуть, до весілля заживе ... тримайся!" - додала інша.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Згадали про цікавий нюанс: У Бундестазі заявили, що введення в Україну військ однієї країни НАТО не означатиме залучення у війну всього Альянсу

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:45

Розміщення наземних військ однієї з країн НАТО в Україні не зробить автоматично всі інші країни Альянсу сторонами конфлікту, свідчать дані аналізу дослідницької служби нижньої палати німецького Бундестагу. Про це пише DPA в п’ятницю, 29 березня, переда...

Марш на Харків в травні! Українцям підсунули страшну інформацію. Спецслужби РФ почали операцію - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:40

Російське військове командування сподівається знайти достатні ресурси (300 тис. мобілізованих) для проведення наступальної операції на Харків, пише Інститут вивчення війни. Схожі повідомлення просувають й інші джерела. Політолог та військовий аналітик ...