Хіти тижня. "Дорога радянщина": Предмети часів СРСР, які можна продати за цілий статок (фото)

Речі і предмети, які в СРСР здавалися буденністю, зараз можна продати за величезні суми.

Журналісти вивчили лоти популярного українського аукціону часів Союзу і зібрали найдорожчі предмети, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Значки СРСР із зображенням Леніна – 1 млн грн

"Продається велика колекція значків СРСР, 917 штук-оригінали, з зображенням В.І.Леніна.екземпляри різні, не повторюються", – описує власник лота.

Фотоапарат ФЕД – 52 тисячі гривень

"Фотоапарат ФЕД НКАП-СРСР, червоний RED прапор, об'єктив. Рідкісний і цікавий випуск, № 200760. Затвор живий, але не в робочому стані – витримки відпрацьовує, але абсолютно не коректно. Шторки рідні, підсохлі, але немає просвітів. Об'єктив ФЕД 3 , 5 / 50мм №12. Об'єктив без сколів", – йдеться в оголошенні.

Поштові марки СРСР – 80 тис. грн

"Продам колекцію Е.А.Звягінцева. Понад 1100 сторінок з марками в клясери (саме СРСР) Починаючи з 1918 року. Вся колекція зберігається в клясери. Ціна договірна, продаж неспішна. Халяви тут немає. Шукаю реально зацікавленої людини", – йдеться в оголошенні.

Плакат Оригінал 1970-е СРСР – 18 тисяч

"Серія плакатів. Оригінал! Плакат експонувався на виставці. Змішана техніка, гуаш / оргалит 100х70 см., 1970-1980-е. Під керівництвом професора Лящука Т.А", – описують лот.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Будь вони прокляті разом із їхнім Путіним": У Селидовому удар росіян зруйнував будинок 73-річної жінки (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:19

У Селидовому ракетний удар РФ пошкодив будинок 73-річної мешканки Ніни. Це вже втретє її доведеться відновлювати оселю після російських атак. Про це повідомило "Суспільне", передають Патріоти України. В ніч обстрілу жінка пішла в гості, а коли повернул...

Група робітників опинилась під завалами: В Росії обвалився золотодобувний рудник (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:04

18 березня в Амурській області Росії обвалився золотодобувний рудник, під завалами опинились 13 осіб. Про обвал писали російські пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що сталося руйнування в Амурській області на золотодобувній шахті, інц...