Хіти тижня. "Дуже гаряче!": Тіна Кароль оголила пікантну частину тіла на фото

Популярна українська співачка Тіна Кароль поділилася з фоловерами новими пікантними знімками. Фото вона розмістила в своєму Instagram, передають Патріоти України.

На вельми "гарячих" знімках співачка позувала у білому боді, злегка задравши його рукою і оголивши стегно. На другому кадрі вона піднесла палець до губ, грайливо виставивши оголене плече. Фанати прийшли в захват від фото співачки. "Дуже гаряче!", "Тіна з кожним днем все більше і більше вбиває гетеросексуальність у дівчат ", "Я скоро почну сумніватися у своїй орієнтації", "Ну... Це просто відвал всього", - написали Тіні шанувальники.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...