Хіти тижня. "Фанера" підвела..: Олег Винник неприємно осоромився (відео)

Артист вчасно не встиг взяти мікрофон.

Відомий український виконавець запросив на свій концерт партнерку по шоу "Танці з зірками" Олену Шоптенко. Пара вирішила поєднати роботу і участь в проекті. Так, Шоптенко і Винник в прямому ефірі виконали пасодобль для "Танців із зірками", але все це проходило не в студії "1+1", а на концерті Винника в Житомирі. За задумом, в кінці пасадоблю співак кладе партнерку Шоптенко на сцену і бере мікрофон, щоб завити під пісню "Вовчиця". Однак фонограма включилася раніше, коли Винник ще не встиг взятися за мікрофон. Цей курйоз увійшов в ефір "Танців з зірками", передають Патріоти України."Трошки не вспів до мікрофону...... Так ось які "живі" концерти дає Олег Винник)))", - пише користувачка.

"Фуф... ржу не могу... рассмешили ... особенно финал танца. Перебор...", - додала інша.

"Эх, Олежка... под фанеру воешь", - коментує підписниця.

"Ми були на цьому концерті в Житомирі, наживо це виглядало зовсім по-іншому, уміють же люди знімати і монтувати. А Шоптенко супермегакрута, що вживу, що на екрані", - пише глядачка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...