Хіти тижня. "Фарс і гра на публіку": Українка шокувала правдою про евакуацію з Таїланду (відео)

Коронавірус став причиною евакуації тисяч українців з інших країн.

Коронавірус у всьому світі вразив вже понад 300 тисяч чоловік і привів до смерті понад 14 тисяч. Крім того, тисячам українців знадобилася евакуація з інших країн. Так одна з евакуйованих жінок розповіла, що процес евакуації пройшов не зовсім гладко, як це показали в новинах, передають Патріоти України.

Марія Бояндина зазначила, що після евакуації, яка відбулася вчора, 22 березня, вона вже сумнівається, що не підхопила якусь хворобу. Жінка летіла з Таїланду. Прямого рейсу немає і все здійснювалося через хаб в Стамбулі.

Евакуаційний літак компанії Sky Up здійснив посадку в аеропорту "Бориспіль" близько 18:00. На борт зайшли люди в екіпіровці і масках, щоб виміряти температуру у пасажирів.

"Далі ми заповнили інструкції з самоізоляції, підписали їх, і тут почалося. З літака довго не випускали, дихати було нічим, у хвості стало комусь погано від нестачі кисню. Далі по холоду роздягнені (у нас не було курток з собою) всі вийшли і пішли до автобуса, який набився битком, і відвіз нас до терміналу B. Хто в курсі - це старий маленький радянський термінал нашого міжнародного аеропорту "Бориспіль". У квитках було вказано термінал прибуття F", - зазначила Марія.

Коли люди зайшли в термінал, то побачили, що за ними заходять ще сотні людей. При цьому в даний термінал зібрали людей з чотирьох евакуаційних літаків. За словами жінки, зібралося близько тисячі чоловік.

"Всі штовхаються, тиснуть один одного, сваряться. Наші люди не знають, що таке культурна черга, всім треба бути першими. Чесно, у нас пропав дар мови. Це було схоже на загін худоби перед бойнею", - написала українка.

Вона також зазначила, що в терміналі було дуже холодно, і туалет був тільки на 2 кабінки. При цьому через велику кількість людей було важко дихати. Марія думала, що великий натовп людей попереду зібралася через експрес-тести, але всі вони стояли в черзі до паспортного контролю.

"Вся ця юрба стояла півтори години в маленькому залі, відстань між людьми була 10 сантиметрів, іноді його не було зовсім. Після цього всі роз'їхалися, хто куди. Який відсоток людей з цієї маси свідомо піде на самоізоляцію, я не знаю", - написала Марія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: