Хіти тижня. "Генеральський рекорд": У мережі розгорається новий скандал через таємний указ Порошенка

Президент Петро Порошенко 13 травня таємним указом представив до звання генерал-лейтенант охоронця Юрія Федорова.

Юрій Федоров

Також Федоров був призначений заступником начальника ГУР Міністерства оборони України. Про це розповів на своїй сторінці в Facebook журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

Журналіст зазначив, що до отримання звання Федоров пробув в розвідці всього тиждень. "Генеральський рекорд Петра Порошенка - нове звання всього за один тиждень вислуги у військовій розвідці отримав охоронець Юрій Федоров ... Своїм указом президент призначив Федорова заступником начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України. 13 травня секретним указом Юрію Федорову присвоєно звання генерал-лейтенант", - написав журналіст.

На думку Бутусова, таким призначенням президент Порошенко поставив рекорд в просуванні по службі в Україні. "Ніякого відношення до військової розвідки Федоров не має взагалі. Присвоєння звання Федорову - один з рекордів військової кар'єри в Україні - всього тиждень значився в ГУР МО - і вже "заслужив" нове звання", - зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...