Хіти тижня. "Головна політична подія року в Україні - розпад "Опоблоку" на жабу і гадюку", - Притула

Притула похвалив Мураєва за вміння "мочити" Медведчука...

Сергій Притула

Шоумен та кандидат у нардепи Сергій Притула заявив, що головною політичною подією року в Україні є не президентські вибори, а розпад "Опозиційного блоку" на жабу і гадюку. Притула попросив, щоб увесь ефірний час, який у нього залишився, віддали Євгенію Мураєву. Про це він заявив, завчасно покидаючи ефір проекту "Право на владу" на телеканалі 1+1, передають Патріоти України.

"Знаю, що ще обговорюватиметься питання візиту Медведчука до Москви. Тому всі свої репліки я віддаю пану Мураєву, адже так "мочити" Медведчука як він, тут більше не вміє ніхто", – заявив кандидат у нардепи.

Реагуючи на заяву Сергія Притули, Євгеній Мураєв підкреслив, що вже була ціла низка людей, які відкривали проти нього кримінальні справи за те, що він називав війну "громадянським конфілктом", а революцію – "державним переворотом". "Там були Пашинський, Парубій, Тетерук. Притула може стати в чергу, а я подарую йому барабан, нехай очолить цей натовп", – заявив Мураєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...