Хіти тижня. Гороскоп Таро на листопад: Астрологи розповіли, які перешкоди і небезпеки готує кінець осені

Гороскоп Таро склала іменитий український таролог Олена Саламандра, розповівши, що на нас чекає у листопаді, передають Патріоти України.

Гороскоп на листопад 2020 по картах Таро обіцяє нам насичений подіями місяць. В кінці осені нам доведеться проявляти багато дипломатичності. Водночас карти радять бути дуже уважними, оскільки висока ймовірність обману.

Нас чекає насичений місяць, який принесе масу вражень у всіх сферах життя. "Листопад потребує гнучкості, вміння вести діалог з іншою людиною, приймати рішення швидко і якісно. Ризики обманів. Постарайтеся не вірити людям на слово. Такі ситуації допоможуть краще розбиратися в людях і не бути легковірними", - пише таролог. Олена Саламандра радить не давати грошей у борг і уникати фінансових авантюр.

Що готують карти Таро в коханні?

Місяць принесе новий подвійний досвід. Періоди спокою будуть змінюватися періодами активності і ризиками обману. Одиноких чекають шанси нового досвіду. Постарайтеся не бути довірливими. Серед маси нових знайомств, флірту і симпатій, багато людей будуть переслідувати свої цілі легкого зв'язку. Не дайте обдурити себе.

Сімейні зіткнутися з ревнощами, ситуаціями, в яких близька людина щось недоговорить або приховає. Такі ситуації потребуватимуть мудрості і стійкості. Надійдуть плітки і чутки про Вашу пару, яким не варто вірити.

Які перспективи обіцяють Таро в роботі?

У роботі чекає насичений період успіхів і випробувань. Доведеться ловити удачу за хвіст. Обставини допоможуть проявити себе з кращої сторони тим, хто не боїться експериментувати і швидко реагує на ситуацію. Остерігайтеся обману з боку інших людей. Уважно перевіряйте всі чутки, довіряйте тільки фактам. "Місяць принесе новий досвід. Не будьте довірливими і бережіть ту стабільність, яка є зараз у Вашому житті", - додала таролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...