Хіти тижня. Гороскоп Таро на листопад: Астрологи розповіли, які перешкоди і небезпеки готує кінець осені

Гороскоп Таро склала іменитий український таролог Олена Саламандра, розповівши, що на нас чекає у листопаді, передають Патріоти України.

Гороскоп на листопад 2020 по картах Таро обіцяє нам насичений подіями місяць. В кінці осені нам доведеться проявляти багато дипломатичності. Водночас карти радять бути дуже уважними, оскільки висока ймовірність обману.

Нас чекає насичений місяць, який принесе масу вражень у всіх сферах життя. "Листопад потребує гнучкості, вміння вести діалог з іншою людиною, приймати рішення швидко і якісно. Ризики обманів. Постарайтеся не вірити людям на слово. Такі ситуації допоможуть краще розбиратися в людях і не бути легковірними", - пише таролог. Олена Саламандра радить не давати грошей у борг і уникати фінансових авантюр.

Що готують карти Таро в коханні?

Місяць принесе новий подвійний досвід. Періоди спокою будуть змінюватися періодами активності і ризиками обману. Одиноких чекають шанси нового досвіду. Постарайтеся не бути довірливими. Серед маси нових знайомств, флірту і симпатій, багато людей будуть переслідувати свої цілі легкого зв'язку. Не дайте обдурити себе.

Сімейні зіткнутися з ревнощами, ситуаціями, в яких близька людина щось недоговорить або приховає. Такі ситуації потребуватимуть мудрості і стійкості. Надійдуть плітки і чутки про Вашу пару, яким не варто вірити.

Які перспективи обіцяють Таро в роботі?

У роботі чекає насичений період успіхів і випробувань. Доведеться ловити удачу за хвіст. Обставини допоможуть проявити себе з кращої сторони тим, хто не боїться експериментувати і швидко реагує на ситуацію. Остерігайтеся обману з боку інших людей. Уважно перевіряйте всі чутки, довіряйте тільки фактам. "Місяць принесе новий досвід. Не будьте довірливими і бережіть ту стабільність, яка є зараз у Вашому житті", - додала таролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...