Хіти тижня. "Готуємося до війни. Це ще не кінець. Україна зробила дві помилки", - генерал ЗСУ Кривонос (відео)

Генерал ЗСУ Кривонос зробив заяву щодо відведення військ РФ.

Росія після демонстрації “мускул” почала відводити війська від кордонів України і з анексованого Криму. Однак загроза для України залишилася, потрібно готуватися до війни. Про це в ефірі телеканалу “Еспресо” заявив екс-заступник секретаря Радбезу України генерал-лейтенант ЗСУ Сергій Кривонос. Відео доступне на YouTube, передають Патріоти України.

Кривонос нагадав, що армія України налічує трохи більше 200 тисяч солдатів. Це кожен двохсотий громадянин країни.

“Армія готова відбити агресію, і вона це знає. Решта 199, на жаль, цього не знають, тому і панікують”, – пояснив генерал.

Він вважає, що Україна зробила дві помилки в інформаційній війні з Росією. По-перше, українці намагалися вгадати, чи нападе Росія знову навесні нинішнього року.

“На війні потрібно розраховувати на найгірший варіант і готуватися до нього”, – підкреслив Кривонос.

Друга помилка, з його слів, це надія українців на допомогу НАТО в разі нового вторгнення Росії. За словами Кривоноса, сьогодні Україна може розраховувати тільки на матеріально-технічну підтримку Альянсу.

“Крім НАТО, ми повинні шукати інші шляхи. І у нас вони є. Це отримання статусу стратегічного партнера (США) поза членством в НАТО … Зараз краще синиця в руках, ніж журавель у небі”, – констатував генерал ВСУ.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...