Хіти тижня. Гра тіні? Як зараз виглядає скандальна українська співачка-зрадниця (відео)

З'явилось багато чуток, що Кароліна розповніла.

Співачка Ані Лорак (справжнє ім'я - Кароліна Куєк) показалася на ТБ. Російський телеканал поспілкувався з нею на одному із заходів, а відео опублікував на своєму ютуб-каналі 21 вересня, передають Патріоти України.

На цьому відео в моментах, де співачка дає коментарі, місцями може здатися, що вона дійсно розповніла, і що у неї намітилося подвійне підборіддя. Однак це може бути і просто грою тіні.

При цьому Ані Лорак посміялася над фейками про себе. «Тисячу якихось пластичних операцій, то я худну, то я вагітна, то я не вагітна, то я з цією людиною, то я з цією і так далі - це нормально», - заявила співачка і розсміялася.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...