Хіти тижня. "Груди валитимуться - піду в науку": Скандальновідома українська співачка виступом на росТБ "порвала" мережу (відео)

Співачка в Росії взяла участь у шоу "Вечірній Ургант" і викликала неоднозначну реакцію від своїх шанувальників.

Скандальна українська співачка MARUV (Анна Корсун) в ефірі російського "Першого каналу" розкрила деталі свого знайомства з чоловіком в стриптиз-клубі, розповіла про свої лекції у харківських школах і подарувала ведучому латексні трусики. Артистка зізналася, що вони вже ношені, але випрані, передають Патріоти України.

28-річна MARUV також зазначила, що після кар'єри співачки може зайнятися наукою - дівчина вчилася у фізико-математичному ліцеї та Харківському політехнічному університеті, має вищу освіту за спеціальністю "радіофізика і електроніка" та "фахівець у сфері інтелектуальної власності". "Я б досліджувала іоносферу Землі, могла б працювати на підводному човні, і взагалі скрізь, де робота пов'язана з радіолокацією. Може, навіть у космосі. Можливо, я ще буду працювати за спеціальністю. Коли я постарію, стану некрасивою, вже груди будуть валитися - піду в науку", - поділилася думками артистка.

Анна уточнила, що зайнятися творчістю вирішила після того, як на першому курсі відвідала концерт і закохалася в музику.

Нещодавно MARUV їздила в рідну школу в Харкові, де розповідала учням старших класів, як монетизувати своє хобі. "Ну ось, наприклад - якщо ви любите колупатися в носі, і це ваше хобі, ви можете це шикарно знімати на камеру, викладати в YouTube, отримувати монетизацію, збирати мільйони переглядів і з цього заробляти", - пояснила вона.

Епатажна MARUV, яка прийшла на шоу у відвертому вбранні без спідниці, також розкрила, як на останньому курсі університету пішла працювати в стриптиз-клуб співачкою. Там вона зустріла свого майбутнього чоловіка. "Із чоловіком ми познайомилися в стриптиз-клубі. Там працював спільний друг. Він сказав: "Ну що ти все сама та сама. У мене є друг-пиріжочек, звуть його Сашко - баскетболіст, високий, класний. Ви будете відмінною парочкою", - розповіла вона.

Також Анна розкрила своє улюблене заняття: нічого не робити, сидіти перед телевізором на дивані разом з собакою і дивитися серіали під "сємки та пивко".

У мережі бурхливо відреагували на участь MARUV в російському телешоу, і коментарі у фанів артистки полярні. Багато хто захоплюється, як співачка легко, вільно і цікаво розповідає про себе і хвалять дівчину за почуття гумору. Інші ж обурюються, що українка знімається на російському телебаченні, та ще й у досить сміливому вбранні, яке назвали просто вульгарним.

  • Яка вона класна і проста
  • Проста, як кут будинку. Поколупалась в носі, погризла сємок з пивком за серіалом
  • Яка чудова, на Євробачення не поїхала (патріотка), а на диван - будь-ласка... Лицемірна БДСМщица.
  • Який сором, на тб і практично гола. Ну, ганьбіть і далі Україну
  • Добре що Ургант не поставив very uncomfortable question
  • Фізик-електронщик, якого ми заслужили
  • Чарівна гопниця
  • Прикольна і щира!
  • Підводний човен в степах України!
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...