Хіти тижня. Гуморист "Дизель-шоу" розповів, як Зеленський ледве не побив Галустяна

Причиною конфлікту між учасниками КВН стало те, що команди "95 квартал" і "Утомленные солнцем" не змогли поділити між собою номер.

Володимир Зеленський і Михайло Галустян

Відносини між Володимиром Зеленським та Михайлом Галустяном далеко не завжди були дружніми, а одного разу справа ледь не дійшла і до рукоприкладства. Про це в інтерв'ю журналісту Сергію Іванову розповів російський і український шоумен, телеведучий, ексучасник КВН, нині актор "Дизель-шоу" Сергій Писаренко, передають Патріоти України.

Причиною цього конфлікту, за словами Сергія, стало те, що Зеленський і Галустян не змогли поділити між собою гумористичний номер: це сталося в 2003 році, коли ще існували команди КВН "95 квартал" і "Утомленные солнцем".

Тоді Зеленський і його команда підготували гумористичну кавер-версію кліпу музичної групи "Стрілки", але через якийсь час, цей же номер вирішили виставити учасники КВН від команди "Утомленные солнцем". За словами Писаренка, директор команди "Уездный город" зателефонував Зеленському та повідомив йому про це.

"Команда "95 кварталу" прилетіла з Києва в Москву і заявила, що це нечесний крок з боку "Утомленных". На розі Палацу молоді сталася розбірка: з одного боку "95 квартал" і "Уездный город", з іншого "Утомленные солнцем" і "Новые армяне". Тоді справа трохи до бійки не дійшла", - згадує Сергій.

Він додає: ведучий КВН Олександр Масляков не став втручатися в цю історію. "Він сказав, щоб ми самі розібралися. Ця фраза була фатальною", - говорить Писаренко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт в Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...