Хіти тижня. "І ти, Бруте?!": Хто приніс Навальному "фатальний" напій (відео)

Вранці 20 серпня російського опозиціонера Олексія Навального госпіталізували з ознаками отруєння. Йому стало погано в літаку, на якому він летів до Томська.

Російський опозиціонер Олексій Навальний перед отруєнням отримав стаканчик з напоєм з рук свого помічника Іллі Пахомова. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, показавши відео з камер спостереження аеропорту в Томську, передають Патріоти України.

«На відео з камер спостереження аеропорту Томська видно, що Олексій сідає за столик без напою. Пізніше стаканчик приносить йому Ілля Пахомов, співробітник ФБК, помічник Навального. Таким чином, на стійці ніхто не міг знати, для кого готується напій», - стверджують на каналі.

При цьому коментатори відео на Youtube справедливо зазначають, що якість ролика занадто низька, і робити за ним якісь висновки складно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...