Хіти тижня. Як Аваков сам себе "зробив": ЗМІ опублікували відео збройного конфлікту "Нацкорпуса" з поліцією

У Харкові стався конфлікт на території торгового центру "Барабашово"...

Відповідне відео опубліковано в Facebook, передають Патріоти України.

На кадрах видно, що, під час конфлікту правоохоронцям довелося застосувати спецзасоби, зокрема, балончики з газом.

Як раніше повідомляли ЗМІ, 7 червня сталася силовий конфлікт, в ході якого постраждало 9 осіб, крім того, був сильно побитий журналіст місцевого телеканалу Вадим Макарюк, після чого у потерпілого стався крововилив у мозок. Він у важкому стані знаходиться у відділенні інтенсивної терапії лікарні невідкладної допомоги.

Нацполіція порушила кримінальні провадження у ч. 2 ст. 345-1 (загроза або насильство по відношенню до журналіста), ч. 1. ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) і ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за санкціями статей передбачає до 10 років позбавлення волі.

Як повідомила адміністрація ТЦ "Барабашово" 7 червня, стався силовий конфлікт між невідомими, які, за даними ЗМІ, є представниками "Нацкорпуса", підприємцем, ветераном АТО.

"Конфлікт стався вдень, група бійців "Національного корпусу" захопила магазин, який орендував підприємець, ветеран АТО. Речі були просто виставлені, коли орендар прийшов і його не пустили, він звернувся до ветеранських організацій, побратимам по медичну допомогу, адміністрація ринку викликала поліцію", - зазначає прес-служба торгового центру.

Як стверджує адміністрація ТЦ, представники "Нацкорпуса" не реагували на документи орендодавця і блокували вхід. Пізніше вони почали провокувати силовий конфлікт з ветеранами АТО із застосуванням арматури, тупих і колючих предметів.

"Це відбувалося в присутності знімальної групи харківських "Вістей Тріолан", але бійці "Нацкорпуса" напали на неї. У оператора, ймовірно, перелом носа, зараз вони в 4-й лікарні швидкої допомоги, адміністрація ринку надає допомогу постраждалим", - зазначає прес-служба ТЦ "Барабашово".

Там очікують, що правоохоронні органи втрутяться в ситуацію, будуть порушені кримінальні справи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...