Хіти тижня. Як "політичний труп" "казкового довбой*ба" ховають по всій Росії: Нова хвиля знущань над президентом РФ (фото, відео)

Схоже, спроби змусити людей поважати російську владу не принесли успіхів.

Ухвалення в Росії закону про відповідальність за неповагу до влади спричинило зворотній ефект – образи на адресу президента РФ Володимира Путіна перетворюються на меми та стають масовими. Особливо їх живлять відчайдушні спроби боротьби, приховування та залякування, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Чому Путін "казковий довбой*б"

Вперше нашумілий закон застосували до 34-річного мешканця Новгородської області Юрія Картежева через його пост зі словами "Путін – казковий довбой*б". 23 квітня його оштрафували на 30 тисяч рублів (12,3 тис грн), після чого обурені російські юзери запустили флешмоб у його підтримку.

Згодом за цією статтею і через цю ж фразу дісталося соратнику Навального, менеджеру проекту ФБК Леоніду Волкову. Щоправда, у своєму пості він не безпосередньо облаював президента РФ, а писав про чужу адміністративну справу через фразу "Путін казковий довбой*б".

У Навального з цього приводу випустили відеоролик із назвою "Путін заборонив навіть згадувати про те, що він "казковий довбой*б"". "Тепер образою Путіна вважається публікація судового рішення про образу Путіна", - іронізують у відео.
Увага! На відео міститься нецензурна лексика!
Сама ж фраза бере свій початок від фільму "Даун Хаус", сучасної пародії на твір "Ідіот" Достоєвського, де генерал Єпанчін називає так князя Мишкіна.

Увага! На відео міститься нецензурна лексика!

Надгробки "політичному трупу"

На хвилі "казковості" Путіна та ще одного тренду – встановлення йому надгробків – у Воронежі з'явився цей витвір.
На монументі, крім імені господаря Кремля, написано "політичний труп" і "казковий злодій і брехун". Хто стоїть за цією акцією – інформації наразі немає.
Але таке в Росії відбувається далеко не вперше. У Санкт-Петербурзі встановлювали подібний надгробок присвячений "політичному трупу", а також монумент із написом "Зрадив народ Росії".
До цього біля приміщення слідчого комітету РФ у Набережних Челнах з’явилася могила Путіна. Інсталяцію зробили на знак протесту проти утисків свободи слова в інтернеті. Символічно, що інформацію про це почали масово видаляти з російських соцмереж.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...