Хіти тижня. "Як тепер з цим жити?": Секрет хутряних "вух" викликав ажіотаж серед українців

У мережі висміяли модне ноу-хау.

В Україні продають хутряні навушники, що створені за особливим "рецептом" з кришок від банок. Відповідними фотографіями поділилася киянка Марія Канаєва на своїй сторінці в Facebook, розсмішивши користувачів мережі, передають Патріоти України.

"Чи знаєте такі теплі хутряні навушники, які дівчатка носять? Ну всі ж напевно бачили, у мене фото у цілому вигляді вже немає", – розповіла Канаєва.

Вона уточнила, що у навушників тріснула дужка, після чого хутряні "вуха" вирішили віддали дочці для ігор.

"Сьогодні дитина вирішила їх розібрати і прибігла з криком: "Дивись, що я цілий рік на вухах носила! "Я завжди думала, що вони китайські. А ні, наші, рідні", – пожартувала вона.

З огляду на фото, виробники придумали ноу-хау: на кришку від варення "Панночка" приклеїли поролон та хутро в такий спосіб, що на перший погляд було складно уявити, з чого насправді були створені ці навушники.

"Як тепер з цим жити? Починаю розбирати наші", "Ти зробила мій день", "Ось так знахідка. Таке ноу-хау потрібно патентувати", – посміялися користувачі.


"Наші, українські!" У мережі висміяли модне ноу-хау

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...