Хіти тижня. "Як це було казково!": У мережі показали новорічний відділ київського універмагу "Україна" часів СРСР (фото)

Універмаг "Україна" розташований за адресою площа Перемоги, 3, в Києві. Його було побудовано на базі Єврейського базару, а площа ТЦ спочатку становила 24,977 квадратних метрів. 1968 року універмаг було визнано першим сучасним столичним торговим центром.

У мережі показали, який вигляд мав універмаг "Україна" в Києві, а також, зокрема, його відділ ялинкових прикрас, за часів СРСР. Архівні знімки опублікували на сторінці групи "Клуб Корінного Киянина" у Facebook, передають Патріоти України.

"24 грудня 1966 року в Києві відкрив двері один з найбільших тогочасних торгівельних центрів універмаг "Україна"", – йдеться в публікації.

Примітно, що один зі знімків закарбував відділ ялинкових прикрас універмагу. "Улюблений казковий відділ", "Як це було казково!!!", – написали користувачі в коментарях.

Універмаг "Україна", відділ ялинкових прикрас, КиївУнівермаг "Україна" розташований за адресою площа Перемоги, 3, в Києві. Його було побудовано на базі Єврейського базару, а площа ТЦ спочатку становила 24,977 квадратних метрів. 1968 року універмаг було визнано першим сучасним столичним торговим центром.

2003 року було проведено реконструкцію "Україна", у результаті якої її площа розширилася до 45,331 квадратного метра.

Універмаг "Україна", Київ
Універмаг "Україна" був побудований у 60-х роках
Будівництво універмагу "Україна"
Універмаг "Україна" за часів СРСР

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...