Хіти тижня. "Язикатий" новобранець Банкової не витримав удару: Бутусов поставив Арестовича в незручне становище питанням про Зеленського (відео)

Олексій Арестович в жовтні був призначений спікером української делегації в Тристоронньої контактній групі по Донбасу, а з 1 грудня став ще позаштатним радником керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

Юрій Бутусов і Олексій Арестович

Журналіст Юрій Бутусов зумів збентежити радника глави Офісу президента Олексія Арестовича. В ефірі політшоу «Народ проти» Бутусов запитав співрозмовника, чи той як і раніше презирливо ставиться до виборців Володимира Зеленського, передають Патріоти України.
«У мене тільки одне питання. Я читав ваш пост від 31 березня 2020 года ... Ви назвали виборців, які голосували за Зеленського, "дол ... ми". Ваша позиція змінилася?» - запитав Бутусов, натякаючи, що з тих пір Арестович отримав високу посаду в президентській канцелярії.
Арестович був змушений виправдовуватися, що розділяє персональне і службове. «Якщо персонально, то я можу сказати, що не тільки виборці Зеленського, але і деякі посадові особи і журналісти іноді мені здаються цими "дол ... ми". А як офіційна особа, я не можу називати жодного громадянина України поганими словами», - заявив він.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Проблема, що зростає": Що довше Україна тягне з мобілізацією, то менш імовірним стає контрнаступ, - The Washington Post

неділя, 28 квітень 2024, 13:28

Довгоочікуване отримання допомоги від США допоможе Україні зупинити наступ Росії найближчими місяцями, але гостра нестача військ і перевага Москви у вогневій потужності означають, що Київ навряд чи зможе піти в наступ щонайменше до 2025 року. Про це пи...

Пропагандисти Кремля вигадали фейк про наркокур'єра для тероборонців із Харківщини

неділя, 28 квітень 2024, 12:59

У російських Telegram-каналах розповсюджують неправдиву інформацію про те, що у Харкові затримали наркокур'єра, який нібито постачав наркотики бійцям 113-ї окремої бригади територіальної оборони. Пропагандисти стверджують, що слідчі тривалий час намага...