Хіти тижня. "Євробачення-2019": Представник Росії опинився в лікарні

Після певних процедур його голос нормалізувався, і співак зміг виступити на афтепаті.

Сергій Лазарєв

Співак Сергій Лазарєв, який представляє Росію на Євробаченні-2019, серйозно захворів, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Виконати свою композицію на сцені конкурсу російському співакові потрібно буде 16 травня - у другому півфіналі міжнародного пісенного конкурсу.

Артист ледь зміг піднятися з ліжка, і в лікарні йому надали медичну допомогу.Раніше він повідомив у своєму Instagram про те, що 15 травня відбудуться перші шоу його півфіналу з глядачами.

"Чекаю з нетерпінням! Я виступаю за номером 13!" - написав Лазарєв. Також він опублікував фото з Тель-Авіва, де розпочався перший півфінал Євробачення.

Лазарєв також розповів журналістам, що відчуває проблеми зі зв'язками. Крім того, у Сергія невралгія, у зв'язку із чим він не може повернути шию.Співак тепер ходить в шарфі, але користі мало. Також йому роблять масаж. Сергій підозрює, що його продуло через кондиціонер, і тепер важко рухатися. Втім, в його номері на конкурсі з піснею Scream активні танці не передбачаються.

14 травня його самопочуття погіршилося, викликали лікарів, і вже в лікарні Лазарєва знеболюють і лікують голковколюванням.

Також Сергій, аби позбутися від проблем зі зв'язками, займається з фоніатром, яка спеціально приїхала в Ізраїль разом із ним.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Група робітників опинилась під завалами: В Росії обвалився золотодобувний рудник (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:04

18 березня в Амурській області Росії обвалився золотодобувний рудник, під завалами опинились 13 осіб. Про обвал писали російські пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що сталося руйнування в Амурській області на золотодобувній шахті, інц...

"Гірський хребет з демонтованих будинків посеред міста": Як виглядає окупований Маріуполь на супутникових знімках

вівторок, 19 березень 2024, 12:55

У тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники звезли величезну купу будматеріалів з демонтованих будинків та утворили новий «гірський хребет» посеред міста. Про це повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко у Телеграм, п...