Хіти тижня. "Його оточують не ті люди, команда зовсім ніяка": Психолог оцінила поведінку Зеленського

Валентина Єфімова припустила, що сьогоднішня команда президента Зеленського залежна від нього в такій самій мірі, в якій артисти "Кварталу" були залежні від шоумена Зеленського.

Володимир Зеленський святкує перемогу на виборах президента України. Фото: Голос.UA.

У команді президента України Володимира Зеленського немає сильних людей. Таку думку висловила психолог телеканалу СТБ Валентина Єфімова, передають Патріоти України.

"Його купують на лестощі, його купують на вихваляння. Його оточують не ті люди, у нього команда ніяка", - сказала вона. У цьому контексті психолог нагадала про те, що Зеленський довгий час був лідером в "Кварталі 95". Вона допустила, що сьогоднішня команда президента Зеленського залежна від нього в такій самій мірі, в якій артисти "Кварталу" були залежні від шоумена Зеленського.

"Всі ці хлопці від нього залежали, і він там звик командувати. Я думаю, що ті люди, які у нього зараз в команді, підігрують йому. Вони показують йому, який він великий, який він класний. Це було видно по тому, як вони себе поводили під час дебатів з Порошенком, як улесливо вони підскакували до нього, як вони шепотіли йому на вушко", - сказала вона.

Психолог переконана: Зеленський не прислухається до рекомендацій своєї команди. "Він ще і неслухняний, він примхлива розпещена дитина. Якщо йому хтось і каже, що треба, наприклад, дотримуватися дрес-коду, він говорить: "Та годі, і так зійде", - припустила Єфімова.

"Його купують на лестощі, його купують на вихваляння. Він до цього звик, і він некритично ставиться до себе. У нього, як і у всякої залюбленої дитини, стільки невиправданих амбіцій, що він вважає, що може поводити себе так, як він хоче", - зробила висновок вона.

У той же час психолог переконана в тому, що дружина президента, Олена Зеленська, "розумна жінка, яка добре знає свого чоловіка". Доказом цього вона вважає той факт, що Олена була проти того, щоб її чоловік балотувався в президенти.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...