Хіти тижня. Істерика російських окупантів та донецьких колобарантів: З Москви повідомляють про початок повернення ОРДЛО Україні

У РФ джерела запевняють, що контроль над найбільшими підприємствами окупованого Донбасу повернутий українському олігарху Рінату Ахметову. Ватажки "ДНР" ретельно цю інформацію приховують.

Джерела запевняють, що Кремль почав повертати Донбас під контроль України. Про це написав російський Telegram-канал "Кремлівський мамковед", передають Патріоти України.

"Глава "ДНР" Денис Пушилін у своєму телеграм-каналі яскраво радіє лінгвістичній перемозі над українцями - відтепер російська мова в "ДНР" стала єдиною мовою з "державним" статусом. Справжня перемога. Але ви ніколи не прочитаєте в цьому каналі, що найбільші підприємства "незалежної ДНР" зовсім недавно були повернуті українському олігарху Рінату Ахметову", - поскаржився прокремлівський ресурс.

Він запевняє, що Кремль повернув контроль Ахметову над підприємствами на вимогу Києва і всі податки сплачуватимуться в український бюджет. "І це - рішення не аби кого, а результат домовленостей глави Офісу президента України Андрія Єрмака і заступник голови Адміністрації Президента РФ Дмитра Козака", - написав "Кремлівський мамковед".

Він поскаржився, що "Л/ДНР", незважаючи на такий стан речей, "щільно "сидять" на російських безповоротних дотаціях і субсидіях".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...