Хіти тижня. Хоч США нам друг, та істина дорожча: "Трамп - муд*к!" - Ярош жорстко "наїхав" на главу Білого дому

Американський лідер Дональд Трамп отримав на свою адресу жорстку критику від колишнього керівника «Правого сектора», екс-народного депутата ВРУ Дмитра Яроша. Причиною тому стало повернення Росії в «Велику вісімку».

Ярош в жорсткій формі розкритикував заяву глави Білого дому щодо повернення Москви до складу G8, передають Патріоти України.

На своїй сторінці у Facebook Ярош написав: «Звичайно, Сполучені Штати Америки - велика держава. Саме США - наш головний союзник на сьогодні. Хоча влада США і не виконали своїх зобов'язань перед Україною за Будапештським меморандумом, деяку допомогу ми отримуємо: мізерну, але це краще, ніж ніякої ».
Наостанок Ярош вельми невтішно висловився в сторону Дональда Трампа. Він заявив: «Але, незважаючи на це, висновок після заяви президента США про повернення Московсьскої імперії в G8 однозначний: Трамп - муд*к».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...