Хіти тижня. Колишня "радикальна" нардепка опублікувала в мережі пікантні фото

Злата Огневич (Інна Леонідівна Бордюг) - екс-депутат Верховної Ради України VIII скликання від «Радикальної партії Олега Ляшка».

Популярна співачка Злата Огневич опублікувала в Instagram фото в нижній білизні, передають Патріоти України.

Дівчина цікавилася у своїх фанатів, чи варто їй зробити тату. Підписники рекомендували їй слухати поради, але вирішувати все самій. В основному, всі захоплювалися красою і фігурою артистки.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Навіть пропагандисти Кремля були шоковані: Депутат держдуми Мілонов зізнався, що хоче зарубати Макаревича (відео)

середа, 15 травень 2024, 14:00

Скандальний депутат держдуми РФ Віталій Мілонов настільки надихнувся прикладом свого колеги Андрія Лугового, який отруїв полонієм колишнього співробітника ФСБ Олександра Литвиненка, що й сам висловив готовність вбивати «ворогів режиму». Про це він сказ...

Чергова "несподіванка": Російський літак скинув авіаційний боєприпас на Воронезьку область

середа, 15 травень 2024, 13:20

У вівторок, 14 травня, повітряне судно РФ скинуло черговий авіаційний боєприпас на селище Пробудження у Воронезькій області. Про це повідомляє "Астра" з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. "Невстановлений авіаційний боєприпас впав...