Хіти тижня. Коронавірус в Україні: На Житомирщині захворіли парафіяни церкви, куди ходила померла українка

Коронавірусом в Україні офіційно захворіло три людини, одна жінка померла.

Коронавірус в Україні призвів до першої смерті 13 березня. Загибла від COVID-19 71-річна жінка в Радомишлі повернулася з Польщі 1 березня і з тих пір контактувала з багатьма людьми, в тому числі 8 березня відвідувала місцеву церкву. Стало відомо, що п'ятеро місцевих жителів, які ходили з загиблою в одну церкву, звернулися до медиків з підозрілими симптомами, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Варто відзначити, що у Радомишлі оголосили надзвичайну ситуацію. Призупинено рух транспорту і робота всіх ринків. Будинок, де живуть рідні жінки, а також місця її лікування посилено охороняються правоохоронцями.

П'ять людей, що ходили з померлою від коронавіруса жінкою в церкву, поскаржилися на високу температуру і нежить. "Три людини зараз на самоізоляції, з приводу двох людей ми приймаємо рішення. Можливо, вони будуть госпіталізовані", - прокоментувала головний лікар Радомишльської ЦРЛ Наталія Вітінська.

Крім того, стало відомо, що після повернення в Україну хвора зверталася до лікаря зі скаргами на високий тиск. 3 березня її перевірили і відпустили додому. Медиків, які контактували з нею, самоізолювали, а частину з них помістили в бокси.

На в'їзді і виїзді з Радомишля всім водіям і пасажирам міряють температуру. На вулиці дуже мало людей, перехожі в захисних масках. На обсервації в Радомишлі зараз знаходиться шість родичів померлої жінки, і четверо її гостей. Крім того двох гостей з Києва відправили на обсервацію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Суттєві вигоди обом країнам, це небезпечно: Військова співпраця між Москвою та Тегераном вийшла на новий рівень - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 13:16

Росія збирається передати Ірану сучасних винищувачів та засоби протиповітряної оборони для захисту від ударів Ізраїлю та США. Військова співпраця між Москвою та Тегераном вийшла на новий рівень. Про це пише The Washington Post, передають Патріоти Украї...

Чеські політики зробили вже кілька заяв, що Україна має отримати таку ж підтримку Заходу, як і Ізраїль, - Голобуцький

вівторок, 16 квітень 2024, 12:40

"Чеські політики зробили вже кілька заяв, що Україна має отримати таку ж підтримку Заходу, як і Ізраїль під час удару Ірану. Міністр з європейських справ Чехії Мартін Дворжак висловив жаль, що повітряний простір України не захищається з тією самою енер...