Хіти тижня. Кремль намагається вигадати зручні приводи для відмови від вторгнення в Україну, - Піонтковський

Російський опозиціонер Андрій Піонтковський звернув увагу на те, що Кремль та російські засоби масової інформації різко змінили риторику – якщо досі Москва фактично загрожувала вторгненням в Україну, то зараз стверджує, що й не збиралася, передають Патріоти України.

Він вважає, що розгорнуто масову операцію прикриття. Намагаються пояснити народу відмову від плану вторгнення в Україну. Варіантів кілька. Перший — і не збиралися, другий — тільки на це й чекають вороги РФ. І третій, і так досягли, чого хотіли.

Підтверджує це, наприклад, і блогер "російського світу" "Незигар". Причому він бреше, що російський план вдався, оскільки Україну найближчим часом не приймуть до НАТО, і Україна не матиме американських баз.
Проте всього цього не було б без кремлівських істерик протягом останнього місяця! На жаль, ніхто Україну в НАТО не бере і брати в якійсь середньостроковій перспективі не збирався, про що не раз заявляли в самому Альянсі, США, Німеччині… Все, чого досяг Кремль, це озброєння України потужною протитанковою зброєю. А про анекдотичні претензії повернути НАТО до кордонів 1997 року у Кремлі, схоже, забули.

Втім, загроза вторгнення актуальна вже вісім років і ще не скоро буде знята з порядку денного. Наприклад, кількість відео із соціальних мереж із перекиданням важкого російського озброєння біля рубежів України лише зростає. Блогер IgorGirkin знайшов у соціальних мережах нові ролики, зняті в Ростові-на-Дону, Брянську, Воронежі, Криму, а також у Білорусі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...