Хіти тижня. Ледь живу дитину і мертве подружжя виявили у Києві: Що сталося (фото, відео)

Все почалося з того, що сусіди почули неприємних запах на сходовій клітці 9 поверху і викликали поліцію і рятувальників.

У суботу, 11 травня, в Києві (Дніпровський район) сталася смертельна НП: в одній з квартир виявили тіла двох людей і виснажену дворічну дівчинку, яку госпіталізували, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Все почалося з того, що сусіди почули неприємних запах на сходовій клітці 9 поверху і викликали поліцію і рятувальників. Неприємний запах був досить стійким, оскільки самі тіла знайшли в квартирі на 7-му поверсі.

У квартирі співробітники ДСНС, які відкрили двері квартири, знайшли тіла чоловіка і жінки. Також там знаходилася дитина - дівчинку двох років на руках винесли в машину швидкої допомоги.

Відомо, що сім'я була неблагополучна - зловживали наркотиками. У четвер, 2 травня, в квартирі чули скандал. Після цього всі пропали. Відзначимо, що поліцію сусіди викликали ще в той день, коли сім'я зникла. Однак квартиру поліцейським ніхто не відкрив, а розкривати її на той момент ще не було ніяких підстав.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...