Хіти тижня. Ледь живу дитину і мертве подружжя виявили у Києві: Що сталося (фото, відео)

Все почалося з того, що сусіди почули неприємних запах на сходовій клітці 9 поверху і викликали поліцію і рятувальників.

У суботу, 11 травня, в Києві (Дніпровський район) сталася смертельна НП: в одній з квартир виявили тіла двох людей і виснажену дворічну дівчинку, яку госпіталізували, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Все почалося з того, що сусіди почули неприємних запах на сходовій клітці 9 поверху і викликали поліцію і рятувальників. Неприємний запах був досить стійким, оскільки самі тіла знайшли в квартирі на 7-му поверсі.

У квартирі співробітники ДСНС, які відкрили двері квартири, знайшли тіла чоловіка і жінки. Також там знаходилася дитина - дівчинку двох років на руках винесли в машину швидкої допомоги.

Відомо, що сім'я була неблагополучна - зловживали наркотиками. У четвер, 2 травня, в квартирі чули скандал. Після цього всі пропали. Відзначимо, що поліцію сусіди викликали ще в той день, коли сім'я зникла. Однак квартиру поліцейським ніхто не відкрив, а розкривати її на той момент ще не було ніяких підстав.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...