Хіти тижня. Любов, фінанси та творчість у пріоритетах: Гороскоп на березень 2021 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку

Березень, один із найсприятливіших місяців 2021 року. Якщо ви почали зміни в попередньому місяці, то в березні ви будете рухатися в напрямі реалізації своєї мети. Загальний фон місяця – сприятливі події в любовній сфері, фінансах і творчості. Для тих, хто покладається у житті на знаки небес, Патріоти України пропонують ознайомитись з гороскопом одного з найвідоміших астрологов сучасності.

Овен

Перший місяць весни цього року віщує першому знаку Зодіаку безліч яскравих подій. Це стосується і змін в любовній, сімейній, дружній сферах. Майбутній місяць стане для Овнів періодом аналізу і переоцінки дій. У другій половині березня можуть визріти невирішені питання і суперечки.

Телець

Цей знак зодіаку повинен бути готовий до сильного впливу Венери. У березні планета активізує особисту сферу Тельців. Вони можуть засумніватися в правильності своїх рішень, відчути тривожність і побоювання щодо комунікації з близькими людьми. Справитися з цим допоможуть: здоровий сон і їжа, прогулянки на свіжому весняному повітрі.

Близнюки

Близнюкам в березні насамперед варто подбати про своє здоров’я. Справитися із занепадом сил і поганим самопочуттям дозволить вживання в їжу зелені, овочів і фруктів.

Рак

Метушня і нагромаджені турботи в другій половині місяця просто розчиняться. Скористайтеся цим по повній програмі: напружену і витрачену на працю зиму потрібно замінити весняним розслабленням. Крім того, березень припас для вас цікаві подієві подарунки в різних сферах життя.

Лев

У Левів в березні активізується фінансова сфера. Але будьте пильні: у вашому оточенні можуть виявитися абсолютно недоброзичливі особистості. Особливу увагу зверніть на тих, хто уникає з вами спілкування. Також можуть виникнути не дуже приємні ситуації в сфері любовних взаємин.

Діва

Перший місяць весни благоволить Дівам. Планети і зірки будуть супроводжувати знак в нових починаннях, а ще нагадують, що потрібно зайнятися собою. Перед знаком Зодіаку відкриються двері до можливостей.

Терези

Терезам варто зайнятися в березні складанням плану дій на всю весну. В їх здійсненні іноді доведеться проявляти терпіння і посидючість. Але уважний підхід до справи окупиться сторицею. Знаку зодіаку потрібно користуватися своєю інтуїцією і відмовитися від суперечливих порад навколишніх.

Скорпіон

Скорпіони відчують у березні, ніби у них гора з плечей звалилася. Початок весни послужить перепочинком від напруженої зимової роботи. У знака Зодіаку з’явиться час на спілкування із сім’єю, розмірене дозвілля і хобі. В цілому березень буде досить спокійним, але деякі події можуть вибити з нормального ритму під кінець місяця.

Стрілець

У знака зодіаку намічається надзвичайно активний трудовий період. Перш за все він буде пов’язаний із сезонною підготовкою фазенди і облаштуванням житла. Але не варто забувати про відпочинок: постарайтеся максимально розвантажити неробочі дні.

Козеріг

Вільним Козерогам березень обіцяє нові любовні знайомства. Ті ж, хто має пару, відчує значне потепління у відносинах. Щодо фінансово-трудової сфери, то тут у Козерогів все буде відбуватися досить рівномірно.

Водолій

Водолії в березні проявлять свої можливості. Багато людей помітять це і навіть будуть звертатися за порадами і консультаціями. Відмовляти не потрібно. Адже таким чином з’являться багато нових знайомств, які в майбутньому знадобляться і самим Водоліям.

Риби

У Риб

березень буде періодом активних дій. У цьому місяці їм не варто лізти на рожен,

скандалити, конфліктувати. Взагалі все це - нехарактерні речі для цього знака

Зодіаку, але деякі події місяця можуть пробудити в Рибах звіра.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...