Хіти тижня. Лорак розбила зіркову пару? Коханець зрадниці України пішов від дружини-моделі

РосЗМІ вже звинуватили Агаларова в жорстокості, адже оголосив він про розлучення в день народження колишньої тещі.

Емін Агаларов (Emin)

Азербайджанський співак Емін Агаларов (Emin), якому приписували роман з Ані Лорак після її розлучення, шокував шанувальників новиною. Виявляється, щасливому шлюбу співака прийшов кінець, він розлучається з дружиною - моделлю Оленою Гавриловою, передають Патріоти України.

Про це сам Агаларов повідомив в соцмережах. Він опублікував весільне фото та подякував вже колишній дружині.«Це був дійсно щасливий день в нашому житті! На жаль, не все вийшло, як ми планували, я щиро вдячний тобі за кожен день, прожитий разом і, звичайно, за нашу чудову доньку Афіну! Ти неймовірно добра, особлива людина. Наступний найважливіший етап в нашому житті, звичайно, виховання нашої чудесної дитини, і у нас все обов'язково вийде», - написав співак.

Він також підкреслив те, що відчуває до дружини «почуття величезної поваги і подяки». Правда, росЗМІ вже звинуватили Агаларова в жорстокості, адже оголосив він про розлучення в день народження колишньої тещі.

Сім'я Агаларова дуже багата. Емін зміг навіть умовити Дональда Трампа знятися в його кліпі. А зараз батько артиста отримав мільярдний держконтракт на госпіталь в Підмосков'ї.

До речі, будинок Ані Лорак знаходиться в елітному селищі «Агаларов Естейт».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...